Digitale Afdrukken

Nieuw in ons dienstenaanbod is dat we u ook digitale afdrukken kunnen bieden van de mond van uw patiënt. Ter aanvulling op andere beeldinformatie (zoals de CBCT-scan), of als losstaand element. Voor die beelden maken we gebruik van de state-of-the-art Carestream CS3500 mondscanner, die een zeer grote mate van nauwkeurigheid biedt.

Heeft u bijvoorbeeld voor het design van een tandgesteund boorsjabloon (SurgiGuide) een uiterst nauwkeurige afdruk van de elementen nodig, dan kunt u gebruik maken van deze dienst. De tussenliggende stap van het afdrukken, het uitgieten van het gipsmodel en dit vervolgens optisch scannen kan dan achterwege blijven.

Maar uiteraard is ook een afdruk voor digitaal (CAD-CAM) ontwerp van kroon-en brugwerk mogelijk. Wij leveren de gemaakte scan in het STL-formaat aan dat door CAD-CAM-software en apparatuur gelezen kan worden.

Voor het aanvragen van een digitale afdruk voor uw patiënt dient u geregistreerd gebruiker te zijn. Na inloggen als geregistreerd gebruiker treft u bovenin deze site in het menu een optie aan waarmee u de pagina voor het aanvragen van de scan kunt openen.