Documenteren

Bent u die papierwinkel voor het documenteren van uw behandelingen ook beu? Krijgt u uit uw huidige systeem ook niet de informatie die u eigenlijk nodig heeft? 

Naast een goede planning en uitvoering van uw behandeling is een correcte en effectieve documentatie van steeds groter belang. EU-richtlijnen verplichten iedere praktijk tot het hanteren van een kwaliteitsbeheersingssysteem. Die is nauwelijks meer op papier te voeren. Maar een goede documentatie doet u niet alleen omdat het moet, maar juist en vooral om wat het u zelf oplevert: informatie om uw behandelingen steeds beter en effectiever te maken. 

Voor het effectief documenteren van uw (implantologische) behandelingen is er nauwelijks een alternatief te vinden voor impDAT® hét toonaangevende product, dat al door meer dan 3100 artsen in Europa wordt gebruikt. Naast de originele impDAT documentatie software is het gamma in de laatste twee jaar uitgebreid met, natuurlijk volledig geïntegreerde, pakketten voor het bijhouden van de voorraad van uw materialen als implantaten, botmateriaal, membranen enzovoorts, en voor het nauwkeurig vastleggen van uw gehele sterilisatieprocessen. We stellen alle producten graag nader aan u voor: