Inloggen

Voor toegang tot bepaalde delen van de site moet u zijn ingelogd. Vul hieronder uw gegevens in.

Plannen

Onder de noemer 'Plannen' hebben we de diensten en producten samengebracht die te maken hebben met de voorbereiding op en de uitvoering van uw behandeling.

Hoewel soms een solo, vaak een OPT, voldoende informatie biedt voor het uitvoeren van een geslaagde implantologische, endodontologische of orthodontische behandeling is dat bij lang niet alle casus het geval. Dan biedt een (CB)CT-scan u de informatie die u nodig heeft voor een correcte diagnose en een evenwichtige planning die anatomie, prothetiek en esthetiek recht doet.

We stellen u dan ook graag het dienstenpakket voor dat we u rondom het gebruik van 3D-planning en uitvoering kunnen bieden. Van het uitvoeren van een Conebeam CT-scan met onze eigen, geavanceerde scanner, het maken van digitale afdrukken, mede ter verrijking van die beelden, tot en met het in 3D plannen van de implantaten. Bent u Simplant-gebruiker dan kunt u bij ons als SimPlant Master-site terecht voor het uitvoeren van conversies en segmentaties en a-z ondersteuning van uw gehele Guided Surgery project.

 

Let op: binnenkort meer nieuws over het digitaal in 3D plannen van implantaten!