­

Graag maken we u erop attent, dat 3D Imaging van 21 juli tot en met 13 augustus gesloten is vanwege de zomervakantie. We zijn in deze periode niet rechtstreeks telefonisch bereikbaar. Wél kunt u na de boodschap van de telefoonbeantwoorder een boodschap inspreken, en natuurlijk zijn wij ook via de e-mail en via de contactpagina op deze website bereikbaar. U kunt daar 24/7 uw vragen stellen. Houdt u er wel rekening mee dat de beantwoording wellicht iets langer kan duren? We danken u voor uw begrip en wensen u, als u nog op vakantie gaat, een heerlijke tijd toe!

Na vier jaar gebruik te hebben gemaakt van de vorige lay-out vonden we het tijd voor een opfrisser. Allereerst vanwege het toenemend gebruik van tablets en smartphone, waarvoor de site niet volledig geschikt was, maar we wilden ook graag de functionaliteit verbeteren. 

Nog niet alles zal onmiddelijk beschikbaar zijn, maar we hopen in de komende weken telkens nieuwe informatie en functies toe te voegen. We zien u dus graag geregeld terug!

We zijn met vakantie. Klik op contact  
­